Zoek op mijn site

Wie ben ik

Mijn naam is Mark Vroom en heb van jongs af een meer dan gemiddelde interesse in alles wat met techniek te maken heeft. Ik heb als technisch directeur bij verschillende bedrijven een behoorlijk track record opgebouwd en ben sinds 2005 betrokken in die rol bij NedFox in Emmeloord. Deze onderneming houdt zich bezig met de realisatie van software voor de retail sector.

Mijn kracht zit in het feit dat ik mij gemakkelijk beweeg in de verschillende disciplines. Denk aan eindgebruikers, leidinggevenden en directie. Maar evengoed bespreek ik met technische teams de vertaling van dat wat een klant graag wil bereiken. Juist omdat ik zelf tientallen jaren ervaring heb ik software development, complexe IT infrastructuren, commercieel trajecten en ondersteuning kan ik deze ervaring toepassen bij klanten met ICT vraagstukken.

Naar mijn mening kan je als adviseur niet geloofwaardig optreden als je daarna ook de uitvoering in eigen hand neemt. Dit zie je vooral in de software development dat een producent ook advies geeft aan een klant. En laten we eerlijk zijn, dit advies is niet altijd in het uiteindelijke voordeel van die klant. Om die reden treedt ik uitsluitend als adviseur op. Ik kan onafhankelijk advies geven en kan u helpen over een behoorlijk breed scala aan ICT onderwerpen. En ja, ik laat u weten als ik het gevoel heb op een bepaald onderwerp geen meerwaarde te kunnen bieden.
Lees verder

Hoe nu verder

Ik kan op deze website pagina's volschrijven met technische uiteenzettingen of wat ik inhoudelijk allemaal gedaan heb. Maar ICT is geen doel, het is een middel om een ander doel te bereiken. In dat opzicht heb ik het liever niet over wat ik allemaal kan en gedaan heb, maar praat ik liever over wat ik voor uw situatie kan betekenen. Ik heb voldoende referenties die ik waar nodig met u kan delen. Een concrete eerste stap om aan de slag te gaan is het hebben van een gratis introductie gesprek. We kunnen dan kijken in hoeverre er een 'klik' is en of ik echt iets voor u kan betekenen. Mocht de klik over en weer aanwezig zijn, dan kunnen we nadere afspraken maken over mijn verdere inzet.
Lees verder
Waarom nog langer wachten?
Neem contact op